Aktiviteter

Juni

21

Civilsamhället utgör en viktig men inte alltid uppmärksammad sektor inom samverkansområdet. UniLink bjuder nu in till ett webinarium där forskare från University of Birmingham delar erfarenheter från samverkan med sektorn.
September

7

Dags för en ny erfaträff som denna gång har temat: exjobb

12

Temat är samverkanskompetens och vi utgår från de filmer som togs fram i K3-projektet Making Universities Matter som leddes av Lunds universitet.

28

Säkra din plats till höstens viktigaste mötesplats för det akademinära innovationssystemet! SNITTS årskonferens, Innovation by Collaboration 2022 arrangeras i Västerås under temat Ctrl+alt+del. Utbyt erfarenheter, låt dig inspireras och delta i den viktiga diskussionen: hur vi vill att omstarten för vår bransch ska se ut. Hur kan vi tillsammans stötta vägen mot ett bättre, smartare och hälsosammare samhälle? På www.snitts.se/ibyc2022/ finns mer information om konferensen: anmälan, program, talare och praktisk information. Håll utkik på sidan då den uppdateras löpande. Frågor? Kontakta johanna@snitts.se Vi ser fram emot att få träffa er i september, och varmt välkommen!

28

28-29 september äger årets Unilinks nätverksträff för uppdragsutbildning rum i Linköping.
Se arkivet