Nya Vägar-konferensen

Nya Vägar för tillgång till högre utbildning i hela landet 30 sept - 1 okt
 
Nya Vägar är ett av de Vinnovafinansierade K3-projekten och arbetar för ökad tillgång till universitets- och högskoleutbildning i hela landet. Deltagande organisationer är
Campus Västervik
Högskolan Väst
i samarrangemang med
Linnéuniversitetet
VINNOVA
FEI - Företagsekonomiska institutet

"Vi möts för att diskutera och ta höjd för mer samverkan och strukturerade nationella satsningar på högre utbildning för hela landet. Temat är mer angeläget än någonsin!
Nya Vägar-konferensen 2020 genomförs som en livestreamad heldag onsdagen den 30 september. Det blir en professionell TV-produktion med Johan Wester som moderator och programledare. Talarna medverkar live i studion i Västervik (med något undantag) och du följer konferensen digitalt med goda möjligheter till interaktion och dialog med Johan och de medverkande talarna. På förmiddagen den 1 oktober kan du välja bland ett gäng spännande parallellpass med anknytning till konferensens tema.
Medverkar gör högskole- och forskningsministern Matilda Ernkrans, generaldirektören för UKÄ, Anders Söderholm, TCO:s ordförande Therese Svanström, SFS-ordföranden Simon Edström och många fler. Se alla medverkande talare här: www.nyavagar.se/medverkande"
 
Allt om konferensen, program och medverkande finns här:
http://nyavagar.se/konferens/

 

Datum: 30 september - 1 oktober