Nätverksträff för uppdragsutbildning

Linköping

12.00

2022/09/28

I början av hösten, 28-29 september, kan vi äntligen välkomna er till Linköping och en nätverksträff för alla som arbetar med uppdragsutbildning.
Temat för nätverksträffen 2022 är: Uppdragsutbildning – en väg till livslångt lärande

Linköpings universitet och LiU Uppdragsutbildning står som värd för nätverksträffen och kan presentera två intressanta keynotes:
Andreas Wallo, från Linköpings universitet, är biträdande professor i pedagogik med inriktning mot arbete och arbetsliv. Andreas kommer att tala om lärande i arbetslivet och vikten av att integrera formellt och informellt lärande. I denna keynote kommer Andreas också peka på vad vi behöver tänka på om vi ska designa (uppdrags-)utbildningar som även kan leda till verksamhetsutveckling.

Katarina Pietrzak, från RISE, är journalist, strateg för livslångt lärande och programledare för den framgångsrika podden ”Livslångt”. Katarina har gjort ett stort antal poddavsnitt på temat livslångt lärande. Hon har pratat med många olika personer med vitt skilda perspektiv på detta fenomen. I denna keynote kommer Katarina att dela med sig av sina erfarenheter och reflektera över livslångt lärande och uppdragsutbildning. Under nätverksträffen kommer vi också ges möjlighet att, utifrån våra olika roller och funktioner, få diskutera olika teman t ex juridik, ekonomi och marknadsföring. Vi kommer förstås också att äta gott, umgås och ha det trevligt tillsammans!