Kommande arenaträff

Höstens arenaträff är på Lunds Universitet den 24-25 oktober.

Arenaträff i Lund

Tema: Tillit i samverkan

Datum: 24 oktober kl 11.30 – 25 oktober kl 13.00

Under två dagar får vi bland annat lära oss om kreativ performance som roar och oroar, om tillitens roll inom öppen innovation i Sverige och Danmark och om hur vi med tillit tillsammans kan ta oss an framtidens strategiska innovationsprogram.

Vi kommer också få höra om samarbete för effektivare beslut, lyssna till BIOPATH och deras arbete med biologisk mångfald och prata samverkan kring nanovetenskap med NanoLund, Sveriges största forskningscentrum inom området. Dessutom hinner vi göra en utflykt till MAX IV och ESS. 

Gott om tid finns också för att utbyta idéer med kollegor från hela landet – också under middagen som intas i Grand hotels matsal. Moderator är Johan Wester och Arenaträffen är den här gången helt fysisk. Vi ser alltså fram emot att ses plats!

Kostnad

1500 kr för medlemmar i Unilink
2000 kr för icke medlemmar

Hotell

Hotellrum finns reserverade på ett par hotell, men boka snarast för att försäkra er om att ni får plats och bästa pris.

Hotell Concordia
Ett litet hotell mitt i Lunds centrum håller rummen till den 26/9 och ber att ni anger Unilink 2022 som kod för bästa pris.

Grand hotel och Lundia är två ”systerhotell” i Lund som är lokaliserade tvärs över gatan från Lunds Centralstation. Hotellen har reserverat rum till Unilink fram till den 23/9 med Lunds universitets särskilda avtalspris och det är också på Grand hotel vi kommer att ha vår middag på kvällen den 24 oktober.  Ange Unilink 2022 som kod för bästa pris.

Anmälan

Anmäl dig här

Mer att läsa

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.