Bli medlem

Jobbar du med samverkan på ett lärosäte och vill utvecklas i din roll? Vill du få ett bredare kontaktnät och tillgång till erfarenhetsutbyte och omvärdsspaningar? Oavsett om du är ny inom samverkan eller har lång erfarenhet, jobbar i grupp eller är ensam i din roll på ditt lärosäte kan UniLink med sina 23 medlemslärosäten vara ett värdefullt nätverk för dig att växa med! 

Unilink är Sveriges största nätverk för samverkan på högre lärosäten. Majoriteten av Sveriges högre lärosäten är medlemmar i Unilink. HÄR ser du alla våra medlemmar. Tillsammans driver vi ett kompetent nätverk som generöst delar med sig av sina erfarenheter och metoder för samverkan.

Med Unilink kan du på ett enkelt sätt utveckla din samverkanskompetens och få tillgång till Sveriges största samverkansnätverk.

Genom att alltid lyssna på våra medlemmars behov och bevaka det som händer inom samverkan kan Unilink erbjuda en aktuell kompetensutveckling.

Som medlem får medarbetare på lärosätet reducerat pris på våra mötesplatser och arenor samt exklusiva inbjudningar till erfarenhetsutbyte. Föreningen leds av en styrelse bestående av representanter från lärosätena som väljs in av medlemmarna på årsstämman. 

 

Bli medlem

Ett medlemskap i Unilink kostar 15 000 kronor per år och lärosäte. Medlemsskapet ger:

  • Tillgång till material och utbildningar särskilt framtagna för samverkansroller på högre lärosäten.
  • Tillgång till en bred och stor kompetens i samverkansfrågor.
  • Kompetensutveckling genom träffar och erfarenhetsutbyte som både är fysiska och digitala.
  • Möjlighet att delta på skräddarsydda internationella studiebesök.
  • Hög grad av möjlighet att påverka innehåll i Unilinks alla aktiviteter.

Tips på verksamhet!

Vi försöker alltid hitta ämnen som är intressanta för våra medlemmar. Våra medlemmar kan också komma med förslag på träffar, utbildningar eller arrangera en egen träff på aktuellt ämne inom ramen för Unilinks verksamhet.

Unilink är en förening där vi jobbar tillsammans för allas bästa!

Mer att läsa

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.