Studieresa till Bryssel

Efter att höstens planerade studiresa till Bryssel blev inställd på grund av säkerhetsskäl, gör vi nu ett nytt försök att genomföra studieresan under våren. De som var anmälda till höstens resa har förtur på platserna, men plats finns för några fler att ansluta sig  så först till kvarn! 

Tyvärr är European Bauhaus Festival flyttad till veckan innan vår resa, men vi kommer genomföra vår resa de inplanerade datumen och ser fram emot intressanta och lärorika möten.

Syftet med resan är att stärka medlemsorganisationernas kunskaper om EU och de möjligheter som finns för utvecklad samverkan. På plats möter vi universitet, representanter för regionala och lärosätesbundna Brysselkontor, Vinnova och andra intressenter på plats i Bryssel och tar del av deras erfarenheter av samverkan samt hur samverkan kan utvecklas.

Datum: 17-19 april

Kostnad: Varje lärosäte står för kostnaden för resa och hotell. Unilink står för kostnaden för alla gemensamma aktiviteter på plats.

Reseledare: Jens Sjölander, Malmö universitet samt Pernilla Tingvall, Luleå tekniska universitet.

Ni bokar själva er resa. Vi har bokat rum åt alla som kommer men kostnaden tar medlemmarna själva. UniLink står för kostnader för middag och lunch. Ett detaljerat program kommer inom kort.

Sista anmälningsdag är den 16 februari.

Till anmälan