Goda exempel på sam

Samverkan kan vara många olika saker. På den här sidan delar vi våra medlemmars mest innovativa och inspirerande projekt för att sammanföra akademi och samhälle.

Linnéuniversitetet

Universitetet har en unik, långsiktig och strategisk investering i forskning och utbildning med fokus på skogsbruk, innovation och hållbarhet. Satsningen The Bridge möjliggörs genom ett partnerskap med Södra och IKEA. Tillsammans vill vi skapa en gemensam plattform för kunskapsutveckling för hållbar konkurrenskraft.

KTH

På KTH Royal Institute of Technology har man skapat en Exjobbsportal, en webbplats där företag/organisationer har möjlighet att hitta ny kompetens och studenter kan knyta värdefulla kontakter på arbetsmarknaden genom att göra exjobb marknaden efterfrågar. Förra året användes portalen av 1000 olika uppdragsgivare!

Högskolan i Gävle

FramFör –  Vilka är årets mest framgångsrika företag i Gästrikland? Just det undersöker studenter på ekonomprogrammet varje år. Det sker i samverkan med ett antal aktörer och kommuner som arbetar med att främja företagande. Projektet har pågått sedan år 2000 och varje år utses de 50 mest framgångsrika företagen i Gästrikland.

Mer information om FramFör

Mer att läsa

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.